2018. április 5., csütörtök

Happy 3rd Birthday!

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon sok időre eltűntem, de amióta felvettek egyetemre nemhogy szabadidőm nincs, a pihenés fogalmát nem nagyon ismerem sajnos. De most a blog harmadik szülinapja alkalmából úgy gondoltam, hogy írok néhány szót a tervekről is és a blog hogyantovábbjáról is.

Szóval a szülinap...
Ma volt három éve annak, hogy úgy döntöttem a három másik blog mellett megnyitom ezt is, ahol mindenféle megtalálható, ami engem valamilyen szinten érdekel vagy érint. Az itt megtalálható témákat a másik három blogban nem tudnám érvényesíteni, mert nem vagyok híve annak, hogy egy blogban több különböző műfaj legyen. Szóval így született meg a blog gondolata.
Eddig 2400 látogatóm volt, ami ahhoz képest, hogy ez egy személyes blog nem is rossz, bár lehetne több is, ami valószínűleg akkor lenne ha gyorsabban hoznám a bejegyzéseket, de ígérem megpróbálom összeszedni magam.

További tervek:
Megpróbálok minél több bejegyzést hozni mostantól, mert témám az lenne, de mire oda kerülök, hogy leírnám holt fáradt vagyok és összedobni pedig nem szeretném, mert annak csak rossz vége lesz. Sokaknál látom, hogy csak "összedobtak" valamit és az akkor olyan is. Nem szeretném elveszíteni az olvasóimat csak mert hanyagul, fáradtan összeirkáltam valamit, ezért is nincsenek mostanában bejegyzések, de mostantól megpróbálok változtatni ezen. Szeretném, ha az írások színvonala megmaradna, de több lenne belőlük, így megpróbálkozom azzal, hogy kéthetente hozok valami újat.
Ezenkívül nemsokára indítok egy sorozatot, aminek keretein belül szeretném Nektek bemutatni a blogger-világ rejtelmeit, szeretnék segítséget nyújtani azoknak az olvasóknak, akik szeretnének létrehozni egy blogot, de eddig valamiért nem tették vagy nem tudták mire figyeljenek oda egy blog készítésénél, szerkesztésénél. Ugyanakkor már most szeretném leszögezni, hogy én sem vagyok profi, sőt a design készítésnél nekem is elkél a segítség, de nem is erre a vonalára szeretnék kitérni, sokkal inkább a tartalmi részére. De ez csak még egy hamarosan beinduló dolog lesz. Addig is nézelődjetek és ha bármilyen észrevételetek van jelezzétek! :)

A végén pedig még egyszer Boldog harmadik Szülinapot a blognak!