2019. április 5., péntek

Négy év

Sziasztok! Hosszú kihagyás után, ma mégsem új poszttal érkeztem, hanem egy szülinapi bejegyzéssel, ugyanis ma ünnepli a blog a negyedik szülinapját. Ezen a blogon ugyan nem tudok olyan egyértelmű statisztikát készíteni, mint a többi, általam szerkesztett weboldalon, hiszen azok történeteket dolgoznak fel; mégis megpróbálkozom vele. 

Szóval, a blognak a bejegyzés írásának pillanatában 3459 látogatója volt, ami szerintem nem rossz arány, tekintve, hogy ez egy személyes blog és nem fanfictionokkal vagy történetekkel foglalkozik. Tudom, hogy ez a szám egy kicsit több is lehetne, ha sűrűbben lennének posztok, de a rengeteg teendőm miatt nemhogy erre, de gyakorlatilag semmire nincs időm. 

Mivel nagyon szerteágazó a téma, amikkel foglalkozom a blogom, ezért csak azt tudom mondani, hogy nagyobb sorozatokat nem indítottam, talán a #BTS és a #Blogger gyorstalpaló mondható kicsit nagyobb lélegzetvételűnek, de nem elképzelhetetlen, hogy lesz még ezekhez hasonló. A gyorstalpaló után vagy még közben, elindítok egy másik sorozatot, ami egy teljesen más témájú lesz, de remélhetőleg elnyerik a tetszéseteket. 

A közeli terv a gyorstalpaló befejezése, színesítve még egy - két más jellegű poszttal, majd elindítani a következő kis sorozatot, ami nem egy minden hetes, inkább minden hónapos bejegyzés lesz, ami mellett természetesen futnak majd más jellegű posztok is. 

A következő bejegyezésig jó nézelődést és olvasást a blogon. Ne feledjétek, bármi kérdésetek van, szívesen válaszolok, de ezen kívül még mindig van lehetőség linkelni a blogotokat, ha szeretnétek róla egy kritikát látni. Ehhez katt ide ! 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése