2019. október 10., csütörtök

Istók Anna: Semmiért egészen - borítóleleplezés

Szaisztok! Nem felejtettem ám el a #bloggergyorstalpalót, csak jelenleg más típusúbejegyzések kapnak prioritást, de mindenképpen be lesz fejezve. Addig is olvassátok el az első pár részt, amit közzétettem vagy a mai bejegyzést, ami szintén egy borítóleleplezés lesz. Ezúttal Istók Anna: Semmiért egészen című könyvéről hull le lepel. 


Fülszöveg:
Tudsz szívből szeretni?
Nándi és Flóra az egyetemen találkozik, ahol a jóképű fiú eltekeri a gépészkarra járó lány fejét. Senki sem jósol nekik nagy jövőt, de ők egymásba szeretnek és összeházasodnak.
A felszínen minden ideális. De vajon milyen sérelmek, hazugságok rejlenek a látszólag tökéletes kapcsolat mélyén? Mi lesz, ha egy nap az egyensúly felborul?
Valaki hibázik.
Valaki titkot rejteget.
Valakit megcsalnak.
Valaki pedig nekiáll, hogy igazságot szolgáltasson.
Vajon ki lehet a titokzatos szerető, aki eléri, hogy Nándi szép lassan feladjon mindent: családot, lakást, munkát, karriert? 
Vajon meddig éri meg bosszút állni, és mikortól kell megbocsátani?
Mindenki hibázik.
Te is.
Nézz csak tükörbe, azt hiszed, tökéletes vagy?

Egyszerűen izgalmas, titokzatos és izgalmasan titokzatos. Már a fülszöveg is felkeltette az érdeklődésemet és már várom, hogy olvashassak belőle. Kíváncsivá tesz, hogy az írónő annyira rejtélyesen fogalmaz mégis annyi mindent elárul egyetlen mondattal.
De lássuk a borítót.....




Nagyon tetszik. Egyszerűen nem tudok mást mondani és írni mint, hogy tetszik. Annyira illik a fülszöveghez és a könyv hangulatához, hogy még jobban felkeltette az érdeklődésemet. Letisztult, mégis sokatmondó és az az aprócska kérdés, "Tudsz szívből szeretni?"  nagyon üt. 
Ti mit gondoltok róla?

Ha neked is felkeltette az érdeklődésedet itt tudod megrendelni a könyvet: https://konyvmolykepzo.hu/products-page/arany-pottyos-konyvek/istok-anna-semmiert-egeszen-8534



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése